Skadad

Aj. Bröt ett revben bak på ryggen igår. Fick troligen en spricka redan förra veckan, men slog av det helt på matchen igår. Får nog sluta spela fotboll.

Var på sportsmed på Carlanderska och fick smärtstillande, Panocod och pronaxen. Jag kan köra mina rehabövningar för knä, excentriska tåhävningar och gummibandövningarna utan större problem, men alla stretchövningar på golvet och styrketräning går bort. Likaså löpning också för tillfället. Däremot testade jag ett tröskelpass på träningscykeln, och det fungerade hyfsat, så det blir fokus cykel ett tag framöver. Förhoppningsvis bara några dagar, men det beror på smärtan. Jag vill inte träna med smärtstillande i kroppen, för då kan inte kroppen säga ifrån när det blir för mycket.

Men jag ser detta som en naturlig viloperiod, och så länge som jag kan hålla mig igång lite lätt med cyklingen, så är det lugnt. Troligen är inte göteborgsvarvet i fara heller, och om jag får ordning på löpningen så skall jag nog klara av att göra mitt triathlontest på Aktivitus nästa lördag. VO2 och maxpulstest i både löpning och på testcykel under två timmar. Det lär bli svettigt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *