En svängig vecka

Efter att ha tränat hårt förra veckan, tänkte jag ta det lugnare denna veckan. Jag hoppade över morgonpassen helt, och i måndags tog jag en behövlig vilodag.

I onsdags träffade jag Mattias Lundqvist på Aktivitus, och det var väldigt inspirerande. Här kände jag att jag har träffat likasinnade, och jag ser mycket fram emot att spendera lite mer tid där. På måndag skall jag göra en funktions och löpstegsanalys, och förhoppningsvis skall det kunna utveckla min löpning ytterligare ett steg.

Inspirerad av detta stack jag ut och gjorde ett av mina bästa distanspass någonsin, 19k i 4:23 tempo. Jag brukar inte kunna hålla såpass högt tempo på mina träningar, och det lovar gott inför göteborgsvarvet. Målet där är satt till sub 1:30, och det känns ganska rimligt just nu.

Sen slog sjukdomen till… Det var väldigt länge sedan jag var riktigt sjuk. En och annan förkylning har det såklart blivit, men detta var nåt helt annat. Totalt däckad i ett dygn. Har ingen aning om vad det är för virus, men nu kan jag i alla falla vara uppe och gå. Hoppas att det går över relativt snart, men just nu ser jag det som ett sätt för kroppen att återhämta sig och vila.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *