Sista löppasset för veckan

Hade ett litet dilemma imorse, då jag inte visste om jag skulle köra mitt långpass på morgonen innan fotbollscupen eller efter. Men med tanke på hur sliten jag var igårkväll efter 13 pass måndag till fredag, så bestämde jag mig för att springa efter fotbollen.

Och vilken underbar eftermiddag för löpning! näst intill sommarvärme, och jag fick avsluta med att springa in i solnedgången. Blev nog mer sliten efter fotbollen än jag ville erkänna, så jag kortade långpasset till 2 timmar, och jag fick även tugga i mig en powerbar efter 1:15 för att orka runt. Har annars tänkt att träna enbart på vatten. Ni vet, race high – train low.

Så – nu skall jag ladda för ett skönt cykelpass i gryningen. Tanken är att jag skall ut med C-J och köra upp till Sjövik.

IMG_1747

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *