Anmäld till min första ultra!

Sandsjöbacka trail marathon var min första mara, och min första ultra blir en tuff bergsklättring i spanien.

Igår anmälde jag mig till Ultima Frontera! Starten går den 18 Oktober, 55km och en stigning på 1900 höjdmeter. Det ligger 3 veckor efter Lidingöloppet, så det passar in bra i tidsplanen. Såg nu att jag var ende svensk som var anmäld hittils. Skall se om jag kan få med mig någon mer, kanske min nya löparvänner på Aktivitus.

Jag var ute och sprang ett skönt trailpass med dom igår, i skogarna runt Kviberg. Skön nostalgi för mig, som gjorde lumpen där för 20 år sedan.

Idag är jag lite seg dock. Körde ett hårt långpass på cykel med CJ ut till Marstrand. Stark motvind nästan hela vägen ut, en punktering och trötta lår. Körde innan frukost, utan energi. Men jag fick fylla på när vi bytte däck, annars hade jag nog inte tagit mig hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *